Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

MMA kesztyűk

Üdvözlünk a webáruházunk MMA és Grappling kesztyűk kategóriájában, ahol a legkiválóbb márkák és tervezések találkoznak a küzdősport szerelmeseivel. A Respect, RDX és FujiMae márkák által kínált kesztyűink biztosítják, hogy mind a képzett sportolók, mind a kezdők megtalálják a számukra legmegfelelőbb védőeszközöket.

Rendezés:

MMA és Grappling Kesztyűk: Harcra Kész Védelem


Márkáink:

Respect: A saját márkás Respect kesztyűink a minőség és a funkcionalitás jegyében készültek. Strapabíró anyagokból és precíz tervezéssel rendelkeznek, hogy a legintenzívebb tréningek során is megállják a helyüket.

RDX: Az RDX márkájú kesztyűk a modern technológiát és az innovatív dizájnt kombinálják a kényelem és a védelem érdekében. Az RDX termékek kimagaslóan teljesítenek mind az MMA, mind a Grappling területén.

FujiMae: A FujiMae által készített kesztyűk a hagyomány és a modernitás találkozását tükrözik. A kifinomult kialakítások és a jó minőségű anyagok garantálják a folyamatos védelmet és teljesítményt.


Típusok:

5 Ujjas Kesztyűk: Ezek a kesztyűk maximális védelmet biztosítanak a kéz és az ujjak számára, kiválóan alkalmasak a keményebb ütések és rúgások elleni védelemre.

Gyakorló MMA- és Grappling Kesztyűk: Az edzéseszmények számára kifejlesztett kesztyűink könnyedén alkalmazkodnak a tréningekhez. Kiváló tapadással és mozgékonysággal rendelkeznek, ideálisak a technikák gyakorlásához. Nagyobb párnázottságuknak köszönhetően a kéz védelme is hangsúlyosabb.


Edzés típusok:

MMA: Az MMA kesztyűk tervezése és anyaghasználata lehetővé teszi a kéz és az ujjak szabad mozgását, miközben a megfelelő párnázat védelmet nyújt a rúgások és ütések ellen.

Kempo: A Kempo edzésekhez ideális kesztyűk kiegyensúlyozott védelmet nyújtanak, amely lehetővé teszi a könnyed mozgást és a technikák pontos gyakorlását.


Ahol Használnak még MMA Kesztyűket:

Az ilyen típusú kesztyűk sokféle küzdősportban használatosak, például Kempo, Grappling és más hasonló sportágakban. Ezek a kesztyűk ötvözik az ütő- és szorítótechnikákhoz szükséges tulajdonságokat, így széles körben alkalmazhatók a küzdősportok különböző ágaiban.

Válaszd a legjobbat és készülj fel a harcra a megfelelő védelemmel és kényelemmel!

 

MMA Kesztyűk

Keresés