Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lábvédők

Üdvözlünk a Respect webáruházunk küzdősport lábvédők kategóriájában. A lábvédők manapság a lábfej-és a sípcsont védelméről együtt gondoskodnak. Találsz köztük belebújós és pántos-tépőzáras, textíl, neoprén-műbőr és műbőr változatot. Minden rúgástechnikát alkalmazó sporthoz találsz megfelelő lábvédőt, legyen szó MMA, Karate, Kempo, Kick-Box vagy Thai-Box edzésekről. 

Rendezés:

Kiváló minőségű küzdősport lábvédőink garantálják a kényelmet és a megfelelő védelmet minden küzdősport szerelmese számára. Válaszd ki a legmegfelelőbb típust és anyagot, és élvezd az extra biztonságot az edzéseken!

A küzdősport lábvédők típusai:

Sípcsont- és Lábfejvédős Lábvédő (Pántos és Belebújós): Rugalmas pántok és belebújós kialakítás biztosítják a stabil illeszkedést, míg a kétoldalas védelem gondoskodik a sípcsontnak és a lábfejnek nyújtott kiváló mozgékonyságról és védelemről. A pántos verziót kicsit egyszerűbb fel/le venni és jobban szellőzik a lábunk is benne. A belebújós textíl vagy neoprén anyagból készült lábvédők viszont biztosabb tartást adnak, kevésbé csúszkálnak el a sípcsonton. Ellenben kényelmetlenebb lehet a fel/levétel az edzések során. Ez a típus a vádli izmait is jobban melegen tartja, megelőzve vagy késleltetve az izmok begörcsölését.

Sípcsontvédő: A lábvédő rendkívüli sípcsontvédelmet nyújt az ütések és rúgások ellen. Az állítható pántok lehetővé teszik a tökéletes illeszkedést a testhez, biztosítva a kényelmes viseletet és a maximális védelmet.

Lábfejvédő: A lábvédő cipővel egybeépített lábfejvédelmet kínál. A rögzítő pántok extra stabilitást biztosítanak a sportolás során.
 

Kiknek ajánlott lábvédőt választani?

Küzdősportok szerelmeseinek, beleértve a Kick-Box, Thai Box, Kempo és MMA küzdőket.

Edzés és sparring során extra védelemre vágyóknak.
 

Milyen sportágakban használnak lábvédőket?

Kick-Box, ThaiBox, Kempo, MMA és más küzdősportok.


Válassz webáruházunk minőségi Respect, RDX vagy a FujiMae lábvédőiből, és élvezd a biztonságos és kényelmes küzdősport élményt minden edzésen!


Lábvédők

 

Keresés