Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Egészségmegőrzés - Vitalitás

Ugye mondanunk sem kell, hogy az egészségmegőrzés mindenek felett áll! Ha egészségesek vagyunk, tudunk sportolni, dolgozni, tanulni... Ez mind megszépít minket. "Ép testben, ép lélek". Ezt tartsuk mindig szem előtt!

Rendezés:
Gyártó: GymBeam
2.190 Ft (1.724 Ft + ÁFA)
Gyártó: GAL
2.790 Ft (2.197 Ft + ÁFA)
Gyártó: GAL
4.690 Ft (3.693 Ft + ÁFA)

A vitaminok elsődleges forrásait mindennapi táplálékaink jelentik, de napjaink étkezési normái és a hozzáférhető tápanyagok minősége egyre nehezebbé teszi, hogy fedezzük minden ilyen irányú szükségletünket. A dolgot tovább nehezítik az olyan speciális helyzetek, mint a sporttevékenységből adódó fizikai aktivitás, fokozott mentális és emocionális stressz, kalória megszorított diéták, melyek mind tovább növelik vitamin és ásványi anyag szükségleteinket.

multivitaminok segítenek a szervezeted optimális működésében. Szabályozzák az anyagcserét, a hormonháztartást, a szív-, és érrendszeri működést, a vízháztartást stb.. Nagyon sok mindenben részt vesznek, így használatuk még akkor is fontos lehet számodra, ha sok zöldséget, gyümölcsöt fogyasztasz. Nem csak az immunrendszered karbantartásáért felelnek, de hatással vannak a teljesítményedre is.

vitaminok és ásványi anyagok kategóriába raktuk a kiemelkedően fontos mikrotápanyagokat, amiket a multivitaminok mellé még bátran fogyaszthatunk. A mikrotápanyagok elsősorban vitaminok (pl. a C, D, K vitamin), ásványok (mint a kalcium, magnézium) illetve a nyomelemek (mint a vas, cink).
Vitaminok

Az aszkorbinsav – vagy más néven C-vitamin – elsősorban az immunrendszer védelmét képes biztosítani. De részt vesz az idegrendszer megfelelő működésében, a kollagéntermelésben és az enzimfolyamatokban.

D3-vitamin (kalciferol) szintén az immunrendszerünket védi, de azon felül az erős csontozatért és fogazatért is felel. Segíti a foszfor és a kalcium megkötését is.

K-vitamin a véralvadást és a májműködést segíti elő. Ha nincs elegendő K-vitamin a szervezetünkben, akkor emésztési panaszokkal, májműködési zavarokkal és keringési gondokkal kell szembenéznünk. Emellett pedig a kalcium csontokba való beépülésében segít.

Keresés