Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Egészségmegőrzés - Vitalitás

Fedezd fel a Respect webáruházunkban kapható kiváló minőségű multivitaminokvitaminok, ásványi anyagok széles választékát, amelyek a tested és szellemi egészséged támogatásában játszanak kulcsfontosságú szerepet. A vitaminok esszenciális tápanyagok, amelyek nélkülözhetetlenek a szervezetünk számára, és segíthetnek abban, hogy mindennapi életed teljesebb és egészségesebb legyen. Ugye mondanunk sem kell, hogy az egészségmegőrzés mindenek felett áll! Ha egészségesek vagyunk, tudunk sportolni, dolgozni, tanulni... Ez mind megszépít minket. "Ép testben, ép lélek". Ezt tartsuk mindig szem előtt!

Rendezés:
Gyártó: GymBeam
2.290 Ft (1.803 Ft + ÁFA)
Gyártó: GAL
2.790 Ft (2.197 Ft + ÁFA)
Gyártó: GAL
3.190 Ft (2.512 Ft + ÁFA)
Gyártó: GAL
4.490 Ft (3.535 Ft + ÁFA)

vitaminok elsődleges forrásait mindennapi táplálékaink jelentik, de napjaink étkezési normái és a hozzáférhető tápanyagok minősége egyre nehezebbé teszi, hogy fedezzük minden ilyen irányú szükségletünket. A dolgot tovább nehezítik az olyan speciális helyzetek, mint a sporttevékenységből adódó fizikai aktivitás, fokozott mentális és emocionális stressz, kalória megszorított diéták, melyek mind tovább növelik vitamin és ásványi anyag szükségleteinket.

multivitaminok segítenek a szervezeted optimális működésében. Szabályozzák az anyagcserét, a hormonháztartást, a szív-, és érrendszeri működést, a vízháztartást stb.. Nagyon sok mindenben részt vesznek, így használatuk még akkor is fontos lehet számodra, ha sok zöldséget, gyümölcsöt fogyasztasz. Nem csak az immunrendszered karbantartásáért felelnek, de hatással vannak a teljesítményedre is.

vitaminok és ásványi anyagok kategóriába raktuk a kiemelkedően fontos mikrotápanyagokat, amiket a multivitaminok mellé még bátran fogyaszthatunk. A mikrotápanyagok elsősorban vitaminok (pl. a C, D, K vitamin), ásványok (mint a kalcium, magnézium) illetve a nyomelemek (mint a vas, cink).


 

Keresés