Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Edzés előtti/közbeni italok - pre workout

Az energizálók, vagy az edzés előtti formulák remek motivációt fognak adni. Segítenek az edzésre fókuszálni, remekül megdobják az erőszintedet és a lelkesedésedet, ráadásul tovább is fogod bírni az edzést! Segítik a tápanyagok áramlását az izomzathoz és serkentik a vérkeringést. Több energia, nagyobb intenzitás, hatékonyabb edzés!

Rendezés:

Spanold fel magad az edzésre, ha elfáradtál a munkában, tanulásban vagy túl stresszes az életed. Az edzés előtti formulák, energetizálók, pre workout formulák remek motivációt fognak adni. Amellett, hogy segítenek az edzésre fókuszálni, remekül megdobják az erőszintedet és a lelkesedésedet, ráadásul tovább is fogod bírni az edzést! Segítik a tápanyagok áramlását az izomzathoz és az edzés során felgyülemlő salakanyagok eltávozását is azzal, hogy serkentik a vérkeringést.
 

Az edzés előtti formulák segítenek az edzések alatti energizálásban és a bedurranás állapotának elérésében, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból az edzéseid során.
Ezek a termékek kifejezetten arra lettek kifejlesztve, hogy extra lökést adjanak, amikor arra a leginkább szükség van.
A pre workout formulák növelik energiaszintünket, testi és szellemi teljesítőképességünket a mindennapi feladataink ellátása közben, mikor egy kis felfrissülésre van szükségünk. Segítik a jó közérzet kialakulását, fokozzák a mentális frissességet, javítják a koncentrációt. Az edzés előtti készítmények nem csak sporttevékenység során hasznosak, hanem munka, tanulás és egyéb koncentrációt és éberséget igénylő feladatok esetében is érdemes őket alkalmazni.

Keresés