Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vitaminok

A vitaminok kategóriába raktuk a kiemelkedően fontos mikrotápanyagokat, amiket a multivitaminok mellé még bátran fogyaszthatunk. A mikrotápanyagok elsősorban vitaminok (pl. a C, D, K vitamin). 

Rendezés:
Gyártó: GAL
2.790 Ft (2.197 Ft + ÁFA)

A vitaminok olyan szerves vegyületek, amelyek támogatják a szervezet biokémiai folyamatait. A vitaminok fontos szerepet játszanak a szervezetünk normál működésének megőrzésében. A megfelelő vitamin-kiegészítés elősegíti majd, hogy szervezetünk ne csak jól, hanem optimálisan működjön.


Vitaminok

 

Az aszkorbinsav – vagy más néven C-vitamin – elsősorban az immunrendszer védelmét képes biztosítani. De részt vesz az idegrendszer megfelelő működésében, a kollagéntermelésben és az enzimfolyamatokban.

A D3-vitamin (kalciferol) szintén az immunrendszerünket védi, de azon felül az erős csontozatért és fogazatért is felel. Segíti a foszfor és a kalcium megkötését is.

A K-vitamin a véralvadást és a májműködést segíti elő. Ha nincs elegendő K-vitamin a szervezetünkben, akkor emésztési panaszokkal, májműködési zavarokkal és keringési gondokkal kell szembenéznünk. Emellett pedig a kalcium csontokba való beépülésében segít.

Keresés