Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Reflexlabda, Boxkörte

Az edzéseszközök kollekciójában található reflexlabda, boxkörte és edzőmaszk a legújabb technológiát és kiváló minőséget kínálja, hogy segítse az edzéseid hatékonyságát és eredményességét. Mindegyik termék könnyen beilleszthető az edzésrutinodba, és segít abban, hogy a következő szintre lépj a küzdősportok világában.

Rendezés:
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Gyártó: Respect
11.500 Ft (9.055 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
Gyártó: Respect
12.990 Ft (10.228 Ft + ÁFA)

Az edzéseszközök egyik legfontosabb elemei a gyorsító labdák. Nagy mértékben képesek fejleszteni a koncentrációt és a ritmusérzéket. A boxkörte egy  platformra erősítethető körte alakú "pattogó" labda, míg a reflexlabda az aljánál és tetejénél egy-egy fülön, gumikötéllel a padlóhoz és a plafonhoz erősített labda. 
 

Reflexlabda - A gyorsaság és a reakcióidő növelésének eszköze. A labda speciális kialakítása lehetővé teszi, hogy váratlan irányban pattanjon vissza, így folyamatos figyelmedre és gyors reakcióidődre van szükség.

Boxkörte - Kiválóan alkalmas technikai képességeid, ütések és kombinációk gyakorlására. Az erősített varratokkal és strapabíró anyaggal rendelkező boxkörte a szükséges ellenállást biztosítja, miközben kíméli az ízületeidet.

Edzőmaszk - A magaslati edzés élményét hozza el az otthonodba. Az edzőmaszk segít a tüdőkapacitás növelésében és a kondíció javításában. Különböző szinteken állítható légárammal, hogy a tested mindig a legjobbat hozza ki belőle.


Válassz minőséget és fejleszd tovább a képességeidet az edzéseszközeink segítségével!


 

Keresés