Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Edzéseszközök

Üdvözlünk a Respect webáruházunk edzéseszközök kategóriájában. A küzdősportokhoz használt edzéseszközök kiválasztása és használata kulcsfontosságú a fejlődésben és a felkészültség növelésében. Ezek az eszközök nemcsak a technikai készségeket csiszolják finomra, hanem segítenek erősíteni az izmokat, fejleszteni a reflexeket és javítani az általános teljesítményt.

Rendezés:
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Gyártó: Respect
11.500 Ft (9.055 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
Gyártó: Respect
12.990 Ft (10.228 Ft + ÁFA)
Gyártó: Respect
18.800 Ft 16.890 Ft (13.299 Ft + ÁFA)
1.910 Ft 10%
Gyártó: RDX Sport
16.990 Ft (13.378 Ft + ÁFA)
Gyártó: Respect
28.400 Ft (22.362 Ft + ÁFA)

Edzéseszközök Küzdősportolóknak

 • Pontozókesztyűk:
  A pontozókesztyűk rendkívül fontosak a küzdősportokban, mivel lehetővé teszik az ütések gyakorlását anélkül, hogy komoly sérülés veszélyeztetné az edzőpartnert. Különböző méretű és súlyú pontozókesztyűk segítenek finomhangolni az ütéstechnikát és növelik az erőt.
   
 • Ütőpajzsok, Alkarpajzsok:
  Ezek az edzéseszközök kiválóan szolgálják az edzőt és az edzettet is. Az ütőpajzsok és az alkarpajzsok segítik az ütések, rúgások fejlesztését. Ezek a pajzsok dinamikus tréningeket tesznek lehetővé, amelyek során a gyakorlók fejleszthetik sebességüket, pontosságukat és ügyességüket.
   
 • Reflexlabda, Boxkörte:
  A reflexlabda és a boxkörte kiválóan fejleszti a reakcióidőt, a koordinációt és a szem-kéz koordinációt. Ezek az eszközök rendkívül hasznosak a defenzív készségek fejlesztésében és a sebesség növelésében.
   
 • Gyakorló fegyverek 
  A gyakorló fegyverek segítenek a harcművészeti technikák és mozdulatok biztonságos gyakorlásában. A gumikés, a kali bot, a jo, a bo és a bokken kiválóan alkalmasak az alapok gyakorlására, miközben minimalizálják a sérülés kockázatát.


Ezen eszközök kombinált használata egy teljes körű, változatos edzéstervet eredményez, amely nemcsak a fizikai erőnlétet növeli, hanem hozzájárul a technikai fejlődéshez és a harcművészetek mélyebb megértéséhez is. Ne felejtsük el a megfelelő védőfelszereléseket sem, hogy az edzések mindig biztonságosak legyenek.


edzeseszkozok

 

Keresés