Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

küzdősport-felszerelések

Mi hiszünk abban, hogy hozzád, vásárlóhoz csak a legjobb minőségű termékek kerülhetnek ki, hiszen edzéseid során te 100%-ot nyújtasz a sikered érdekében, így mi sem adhatjuk alább. 

A harcos útja hosszú és fájdalmas. A RESPECT végigkísér ezen az úton.

Fogvédők Fogvédők
A meleg vizes fogvédő szilikonos anyaga a meleg víz hatására meglágyul, így könnyen alakítható a fogsor formájára A kétrétegű zselés fogvédő eltérő színei különböző anyagból készülnek. A belső, lágyabb, puhább zselés anyag, ami elnyeli a rezgéseket. A külső rész keményebb védőburok, ami ellenáll az erőhatásoknak. Meleg víz hatására könnyen formázható, így a fogsor egyedi formáját is fel tudja venni. Műanyag tokjában higiénikusan szállítható. A Wilson háromrétegű fogvédője a legkeményebb erőhatások ellen is védelmet nyújt. Belül lágy gélszerű anyag teszi kényelmessé a viselését, kívül biztonsági burok véd az erőhatások ellen, alján pedig az átharapást megakadályozó erősítés van. Meleg vízbe mártva formázható. Akkor kényelmes a fogvédő, ha formája követi a fogsorét és minél nagyobb felületen felfekszik. Így tud a külső erőhatás a legnagyobb felületen eloszlani. A kétkomponenses massza 100%-os illeszkedést biztosít. Minden ívet, hajlatot követ és kitölt a védőburokban. A kétkomponensű fogvédő lágyabb anyagának köszönhetően nagyon kényelmes.
Rendezés:

Küzdősport ruháinkat (karate, jiu-jitsu) saját varrodánkban készítjük, hogy a lehető legjobb árat és minőséget biztosíthassuk számodra. 2006-óta azon dolgozunk, hogy te, mint napjaink legkiválóbb harcosa teljes mértékben a fejlődésre koncentrálhass. Magas minőségű küzdősport-felszereléseket biztosítunk számodra szakmai tudásunkkal megtámogatva.

Keresés