Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pontozókesztyűk, Pajzsok

Fedezd fel a kiváló minőségű edzéseszközöket, melyek segítségével emelheted edzéseid hatékonyságát és élvezheted a küzdősportok világát. Az általunk kínált pontozókesztyűk, ütőpajzsok és haspajzsok a legmagasabb szabványoknak felelnek meg, és minden szintű sportoló igényeit kielégítik.

Rendezés:

pontozókesztyűkpajzsok remek kiegészítők bármely harcművészet/küzdősport páros edzéseinek gyakorlása közben. Ezekkel az edzéseszközökkel tökéletesen fejleszthetők a különböző ütés- és rúgástechnikák. Javítják a koncentrációt, segítenek a támadó manőverek fejlesztésében és pontos távolságok felmérésében is. 
 

Pontozókesztyűk
A pontozókesztyűk rendkívül fontos eszközei a célzott technikák gyakorlásának. Könnyű súlyuk és kiváló minőségű anyaguk révén ideálisak mind kezdők, mind haladók számára. Az ergonomikus kialakítás és a kényelmes illeszkedés biztosítja, hogy minden mozdulatodat pontosan kivitelezhesd.

Ütőpajzsok
Az ütőpajzsok segítségével fejlesztheted ütéstechnikáidat és növelheted az erődet. Strapabíró kivitelezésük révén kitűnően ellenállnak az ütéseknek, így hosszú távon is megbízható partneredek lesznek az edzéseken. Az állítható pántoknak köszönhetően könnyedén illeszkednek minden edzőhöz.

Haspajzs:
A haspajzsok kiválóan alkalmasak az altest technikáinak gyakorlására és az erősítő edzésekre. Kényelmes viseletüket és szilárd felépítésüket a legnehezebb terhelés mellett is garantálják. Használd ezeket a párnákat az állóképességi, ütő- és rúgógyakorlatokhoz, hogy fejleszd teljesítményedet és kitartásodat.


Fedezd fel a professzionális küzdősportokhoz tervezett edzéseszközöket, és lépj fel a következő szintre az edzéseken!


 

Keresés