Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fogvédők

Üdvözlünk a Respect webáruházunk fogvédők kategóriájában, ahol kiemelkedő minőségű fogvédőink garantálják, hogy mosolyogva indulhatsz haza az edzéseidről! :) Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb típust és élvezd a védelem és kényelem tökéletes egyensúlyát!

Rendezés:

Fogvédők a Küzdősport kedvelőknek: Maximális Védelem a mosolyodnak!

Kiknek ajánlott a használatuk?

Küzdősportokat űzőknek, beleértve a bokszolókat, thai boxolókat, kempo és MMA küzdőket, bármilyen más kontakt sportot űzőnek. 
Mindazoknak, akik szeretnék megőrizni a fogazatukat és szájukat az edzések során.

Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a kiválasztásakor?

Típus: Válaszd ki az edzés típusához és intenzitásához megfelelő típust.
Illeszkedés: A megfelelő méret és az egyedi illeszkedés a hatékony védelem érdekében. A méretét tekintve Gyerek és Felnőtt Fogvédő közül választhatsz.
Kényelem: Az edzések során a kényelmes viselet elengedhetetlen.


Fogvédő típusok:

  • Sima szilikonos, meleg vizes: szilikonos anyaga a meleg víz hatására meglágyul, így könnyen alakítható a fogsor formájára. Szimpla szilikon anyagának köszönhetően, csupán "gyenge" minősítésű védelmet biztosít. Csak edzésekre ajánljuk, ahol nincs küzdelem, csak páros gyakorlások.
     
  • Kétrétegű zselés: ennek a típusú fogvédőnek a színei különböző anyagból készülnek. A belső, lágyabb, puhább zselés anyag, ami elnyeli a rezgéseket. A külső rész keményebb védőburok, ami ellenáll az erőhatásoknak. A meleg víz hatására könnyen formázható, így a fogsor egyedi formáját is fel tudja venni. Műanyag tokjában higiénikusan szállítható. A kétrétegű fogvédő nagyobb erőhatásoknak is ellenáll, így bátran használható edzéseken és versenyeken is.
     
  • A Wilson háromrétegű a legkeményebb erőhatások ellen is védelmet nyújt. Belül lágy gélszerű anyag teszi kényelmessé a viselését, kívül biztonsági burok véd az erőhatások ellen, alján pedig az átharapást megakadályozó erősítés van. Meleg vízbe mártva formázható.
     
  • Kétkomponensű: Akkor kényelmes a fogvédő, ha formája követi a fogsorét és minél nagyobb felületen felfekszik. Így tud a külső erőhatás a legnagyobb felületen eloszlani.  A kétkomponenses massza 100%-os illeszkedést biztosít. Minden ívet, hajlatot követ és kitölt a védőburokban. A kétkomponensű fogvédő lágyabb anyagának köszönhetően nagyon kényelmes.


Küzdősport Fogvédők Respect

 

Keresés