Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Takeshi - Harcművészeti Mesekönyv - Keresztesi Péter

Ár:
5.995 Ft (5.710 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Fedezzük fel együtt Takeshi világát, ahol a harcművészet és a bölcsesség találkozik!

Menny.:db

Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendelés esetén

"Takeshi - Ne veszítsd el az Önuralmad!"

Leírás és Paraméterek

A Takeshi harcművészeti mesekönyv egy fantasztikus kalandos utazás, értékes tradicionális tanításokkal, amelyek fontosak lehetnek az élet minden területén. 
 


Takeshi - A Hős, akivel azonosulhatunk!


Ősidők óta magunkban hordozzuk a mesék és rajzok világát. Sok ezer évig ezek segítségével alkottuk meg a közösségeink értékrendjét, céljait és hiedelemvilágát. A történetek így szépen lassan kultúráink alappillérjei lettek. Legendák, mondák, versek és énekek sokasága jelentette számunkra a tájékozódási pontot a nagyvilágban, és azt a szellemi tüzet, ami fényével összetartott és vezetett minket az ismeretlenben. Ezt a mély kapcsolatot mai napig őrizzük. Nem véletlen tehát, hogy a gyerekek szellemi tanításának egyik legjobb eszköze a mesemondás. Sokáig próbálkoztam átadni a tanítványoknak azokat a harcművészeti elveket, amik meghatározzák harcművészeti közösségünket. Sajnos egészen odáig kudarcot vallottam, amíg el nem kezdtem azokat mesékbe foglalni. Ettől fogva minden olyan egyszerű lett. A következő edzéseken már ők maguk meséltek nekem arról, hogy miért kell kitartani, tisztelni másokat, bölcsen és higgadtan cselekedni, vagy előzékenynek lenni tárasainkkal. A mesék az edzések végi beszélgetésekkel formálódtak egészen addig csiszolódva még el nem értem azt, hogy egy négy éves is megértse és izgalmasnak találja a történeteket és azok tanításait.
Takeshi - Inspiráló tanítások a mesekönyv mestereitől!


Fedezd fel Takeshi történetét ebben a különleges harcművészeti mesekönyvben! Takeshi nem csak egy hős, hanem egy olyan karakter, aki könnyen azonosítható mind a kicsik, mind a nagyok számára. A története tele van esetlenségekkel, félelmekkel és gyarlóságokkal, amelyekbe könnyedén belefuthatunk a saját életünkben is.

A mesekönyv mesterei inspiráló tanításokkal szolgálnak, mintha közvetlenül a lelkünk mélyéről szólnának hozzánk. Ez a harcművészeti mese nem csupán egy kalandos utazás, hanem értékes tradicionális tanításokat hordoz, amelyek fontosak lehetnek az élet minden területén. Ajánljuk mindazoknak, akik értékelik a mélyebb tanulságokat, és szeretnék, ha a következő generáció is korán megismerkedne ezekkel az értékekkel. Emeld ki a tradíciók szépségét és bölcsességét ebben az egyedülálló mesekönyvben!
 


Keresztesi Péter - A könyv szerzője


A harcművészetekkel legelőször 6 éves koromban ismerkedtem meg. Két éven keresztül tanultam Wing-Tsun Kung-Fu-t, bár ilyen fiatalon a képzés fókusza leginkább a bázis technikákon és az alapvető harcművészeti tradiciók elsajátításán volt. Nem sokkal később 10 éves koromban rátaláltam a Kyokushin karate stílusirányzatra, ahol Drienyovszky János Sensei tanítása alatt 4 évet töltöttem el. Ebben az időszakban már komolyabb edzésmunka folyt. Vizsgáztam és versenyeztem is. Itt lettem először országos bajnok küzdelmi számban 16-os táblán.

A gimnáziumi éveim alatt  újra próbálkoztam a harcművészettel, de valahogy már nem volt meg a hajtóerő, illetve nem leltem azt a stílust és közösséget, ahol jól éreztem volna magam. 20 évesen, egyetemista koromban találtam rá a Zen Bu Kan Kempo stílusirányzatra, ami egy teljesen új világot nyitott meg előttem. Az edzések keménysége, a technikai repertoár és a közösség is magával ragadott. Kyoshi Papp Valér vezetése alatt újra versenyezni kezdtem, illetve más stílusirányzatokat is űztem párhuzamban, mint pl.  Jiu.Jitsu, Krav-Maga, Grappling, Iado-kenjitsu, Kick-Box, harci táv íjjászat.  Ezek egy részét mai napig gyakorlom. A kempoban további 10 évet versenyeztem és 12 országos bajnoki címet szereztem, 18 A-Full meccsem közül, 15-t megnyertem. 2012-óta aktívan rész veszek a szövetségi munkában is marketingesként. 2019-ben pedig megírtam a Dr. Harnos Imre és a Zen Bu Kan Kempo története című könyvet, ami stílusunk első összefoglaló írásos műve.

Jelenleg egyesületünk vezetőjeként a harcművészeti akadémiát koordinálom, mestereket nevelek ki és versenyzőket készítek hobbi-amatőr – és félprofi szintre.Keresztesi Péter ZBK Mester sportéletútja: 
 • 1993-95 – Wing- Tsun Kung-Fu 
 • Harcművészeti tradíciók elsajátítása
 • Fizikai képességek fejlesztése
 • Nem tettem vizsgát, erre nem kaptunk lehetőséget
   
 • 1997-2001 – Kyokushin Karate
 • 8. kyu fokozat (kék öv)
 • Országos bajnok 3 alkalommal
 • Rendszeres edzéslátogatás, versenyzés és táborozás
   
 • 2007-től Zen Bu Kan Kempo
 • 8 kyu fokozattól, 3 év után klubvezetői kinevezés
 • 10 év versenyzés – 13 bajnoki cím
 • 5 kinevelt fekete öves Péter Zoltán, Muzsnay András, Szűcs András, Szűcs Márton, Kiss Dániel
 • Több mint 100 országos bajnok
 • Európa, Világkupa bajnokok
 • Vilgábajnok kinevelése Tar Csenge és Muzsnay András
 • Háromszoros UWSKF világkupa legeredményesebb gyerek és felnőtt csapata
   
 • 2021.07.03. – 3. Dan fokozat és a Renshi nemzetközi szamuráj rang megszerzése 

Ár 5995
Kategória Könyv
Szerző Keresztesi Péter ZBK Mester
Méret 200 x 200 mm
Terjedelem 92+8+4+4 oldal
Kötészet Cérnafűzött, kemény táblás kötés

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés