Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

ruházat

ruházat

Karate ruháink saját varrodánkban készülnek, ezáltal egyedi méretezésre is van lehetőség. A nadrágot gumis-kötős derékpánttal gyártjuk, ami kényelmes, praktikus viselet.

Rendezés:
5.400 Ft (4.252 Ft + ÁFA)
Gyártó: Respect
13.090 Ft (10.307 Ft + ÁFA)
Gyártó: Respect
1.400 Ft (1.102 Ft + ÁFA)
Gyártó: Respect
4.890 Ft (3.850 Ft + ÁFA)
Gyártó: Respect
24.000 Ft (18.898 Ft + ÁFA)
Gyártó: Respect
Karate ruháink saját varrodánkban készülnek. A nadrágot gumis-kötős derékpánttal gyártjuk, ami kényelmes, praktikus viselet.

jiu-jitsu mozgásrendszere különösen erős alapanyagból jó minőségben elkészített ruházatot igényel. Ruháink gyártásánál ez a fő szempont. A másik a jó ár érték arány. A Respect jiu-jitsu ruhája mindkét szempontnak megfelel. A rizses szövéssel készült kabát ellenáll a sportmozgásból fakadó extrém igénybevételnek. A nadrág a kritikus helyeken megerősített, vastag anyagának köszönhetően strapabíró.

Az MMA sport rendkívül sokrétű mozgásrendszer. Ütés, rúgás, dobás, vagy földharc technikák gyakorlása közben olyan nadrágra van szükség, ami egyik mozgást sem akadályozza. Ezt a nadrágot elasztikus betétekkel láttuk el a comb külső és belső részén egyaránt. Így különösen szabad mozgást biztosít viselőjének. A Micropeach anyag kellemes szellős viselet. Dereka tépőzárral zárul, de gumi és kötő is segíti a megfelelő derékbőség beállítását.

Keresés