Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Matrica - Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség

Ár:
990 Ft (780 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Respect
Méret:
Ezekre még szükséged van.
MAGYAR ZÁSZLÓ FELVARRÓ MAGYAR ZÁSZLÓ FELVARRÓ
990 Ft (780 Ft + ÁFA)
magyar_zenbukan_kempo_sportagi_szovetseg Felvarró - Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség
1.500 Ft (1.181 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendelés esetén

Leírás és Paraméterek

A Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség hivatalos matricája. Ragaszd ki bárhová, ahol büszkén képviselheted a Kempo közösséget.

 

Zen Bu Kan Kempo Szövetség


A Magyar Zen Bu Kan Kempo Szövetség egy Magyarországon működő kempo szervezet, amely a kempo művészetének oktatását és terjesztését tűzte ki célul. Íme néhány általános információ a szövetségről:
 

  • Cél és küldetés: A Magyar Zen Bu Kan Kempo Szövetség célja a hagyományos kempo művészetének oktatása és terjesztése Magyarországon. A szövetség arra törekszik, hogy segítse a gyakorlókat az önfegyelem, az önbizalom és a fizikai és szellemi fejlődés terén.
  • Kempo stílus: A Zen Bu Kan Kempo egy olyan kempo stílus, amely a hagyományos japán kempo alapelveire és technikáira épít, és többek között tartalmazza a karate, a judo, és a jiu-jutsu elemeit is. A Zen Bu Kan Kempo Szövetség azon dolgozik, hogy megőrizze és átadja ezt a gazdag kempo hagyományt.
  • Oktatás és képzés: A szövetség különböző szintű kempo oktatást és képzést kínál az érdeklődőknek, kezdve a kezdőktől egészen a haladó szintű gyakorlókig és versenyzőkig. Az oktatás során hangsúlyt fektetnek az alapvető technikák, az önvédelem, a testmozgás és a karakterfejlesztés tanítására.
  • Versenyek és események: A Magyar Zen Bu Kan Kempo Szövetség rendszeresen szervez versenyeket, bemutatókat és kempo eseményeket annak érdekében, hogy lehetőséget teremtsen a gyakorlóknak a fejlődésre és a tapasztalatszerzésre, valamint hogy összehozza és erősítse a kempo közösséget Magyarországon.
  • Tagok és klubok: A szövetséghez tartozó klubok és tagok szerte az országban találhatóak. A klubok különböző szintű és stílusú kempo oktatást kínálnak, és azok a gyakorlók, akik csatlakoznak hozzájuk, részt vehetnek az oktatásban, a versenyeken és a közösségi eseményeken.
  • Kempo övrendszer: A Zen Bu Kan Kempo Szövetség általában követi a hagyományos kempo övrendszerét, amely fehér övtől kezdve halad át a különböző színeken, mint például a sárga, zöld, kék, barna, majd végül a fekete övig.


A Magyar Zen Bu Kan Kempo Szövetség egy olyan szervezet, amely elkötelezett a kempo művészetének oktatása és terjesztése iránt Magyarországon, és lehetőséget kínál a gyakorlóknak a fejlődésre, a versenyzésre és a közösségi részvételre ebben az izgalmas küzdelmi művészetben.


Magyar Zen Bu Kan Kempo Szövetség


 

Ár 2 500 Ft alatt
Szín piros - fehér - zöld
Méret 12 cm átmérőjű

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: kempo, matrica, zbk

Keresés