Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Isostar

Isostar

ISOSTAR - Sokkal több, mint egy márka

Az Isostar a sporttáplálkozás úttörője. Az első olyan márka, mely Európában született 1977-ben. Kezdetben kizárólag izotóniás porok szerepeltek a termékpalettán, de pontosan ezek voltak azok, melyek a márka nevét az egekig emelték. 40 év alatt a termékcsalád együtt változott az újra és újra felmerült igényekkel. Új ízek, új receptúrák, új formátumok kerültek az amúgy egyre szélesedő piacra.

A 80-as években a termékkínálat újra bővült. A folyamatos kereslet kapcsán repertoárba kerültek az első energiaszeletek, melyek hatalmas visszhangot kaptak a sportolói világból. A külső, az összetétel fokozatosan, évek alatt nyerte el mostani formátumát, erősen igazodva a jelenkori trendekhez és felhasználó igényekhez.

A márka 5 alapvető érték mellett tette le voksát. Egyszerre fontos számára a tisztelet, az innováció, a felelősségvállalás, az elkötelezettség és az egyszerűség. Ezek az értékek követik végig az Isostar minden fejlesztését a kezdetektől fogva. Mind a termékek,  minden a fejlesztés közben végzett tevékenységek tükrözik az etikát, a társadalmi és környezeti felelősség vállalást.

Az Isostar tiszteletben tartja a WADA (Doppingellenes Világügynökség) által ajánlott szabályokat és betartja az egyes országok ezen a területen megfogalmazott szigorú előírásait. Termékeiben garantálja az illegális, vagy dopping anyagok hiányát.

A környezettudatosság jegyében az Isostar fontosnak tartja, hogy pl. bizonyos termékei újrahasznosított alapanyagokból készülnek. Szeletei, energia rúdjai UTZ tanúsítvánnyal rendelkező kakaóból készülnek, illetőleg italaihoz csak természetes ízeket használnak.

 

Rendezés:

Keresés