google-site-verification=x3c3HjWuoxaJktyVIMZDHDAPRDI_400dDbC4mKcsGiw
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

VitaminokVitaminok
- RESPECT FIGHT SHOP

Rendezés:

A vitaminok elsődleges forrásait mindennapi táplálékaink jelentik, de napjaink étkezési normái és a hozzáférhető tápanyagok minősége egyre nehezebbé teszi, hogy fedezzük minden ilyen irányú szükségletünket. A dolgot tovább nehezítik az olyan speciális helyzetek, mint a sporttevékenységből adódó fizikai aktivitás, fokozott mentális és emocionális stressz, kalória megszorított diéták, melyek mind tovább növelik vitamin és ásványi anyag szükségleteinket.

Étkezésünk vitaminkészítményekkel történő kiegészítése ezen étrendbeli hiányosságok és a valamilyen okból megnövekedett szükséglet ellentételezésének egyszerű és biztonságos eszközét kínálja.

vitaminok és ásványi anyagok kiemelt szerepet játszanak az immunrendszerünk egészségének megőrzésében, az optimális tápanyag hasznosítás kialakításában, valamint a vitaminhiány okozta betegségek megszüntetésében.

A zsírban oldódó vitaminokat (A,D,E,K) és a multivitamin készítményeket étkezés közben, a vízben oldódó vitaminokat (B, C) akár többször is 3-4 óránként lehet fogyasztani.

A vitaminoktól erősebb lehet az immunrendszered, javulhat a sportteljesítményed, regenerálódásod. A szervezet katalizátoraként optimalizálja az anyagcserét és a hormonokat. Találsz nálunk különböző vitaminokat (C-vitamin, D-vitamin, K2 vitamin), ásványi anyagokat (kalcium, cink, magnézium) és sportolói multivitamint. 

Keresés