Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

aminosavak

Ha szeretnéd az edzéseidet hatékonyabbá tenni, használj aminosavakat! Lehetsz küzdősportoló, futó, vagy labdajátékos, hidd el: az aminosav használata segíteni fog a teljesítményed növelésében.

Rendezés:

Sportolás előtt, vagy közben bevéve őket energiát biztosítanak és gyorsítják az izomregenerálódást. Minél hamarabb regenerálódik az izomzatunk, annál gyorsabb lehet a fejlődés. Tehát nem csak az izomépítés szempontjából fontos a használatuk, hanem az állóképességünket is tudjuk velük szabályozni.

Az aminosavak szervezetünk fehérjéinek építőkövei. Fehérjékből épülnek fel az izmok, az ínak, a szerveink, mirigyeink, körmeink és a hajunk is. Mindezen sejtek növekedése, regenerálódása és fenntartása az aminosavbevitel függvénye. A víz mellett a fehérjék adják testsúlyunk nagy részét.

Sportolás előtt, vagy közben bevéve őket energiát biztosítanak és gyorsítják az izomregenerálódást. Minél hamarabb regenerálódik az izomzatunk, annál gyorsabb lehet a fejlődés. Tehát nem csak az izomépítés szempontjából fontos a használatuk, hanem az állóképességünket is tudjuk velük szabályozni.

Van olyan aminosav, mint például a glutamin, amit edzés után javasolt használni a gyorsabb regenerálódás, az immunrendszer erősítése céljából.

Keresés